Visitekaartjes van Moo.com

Moo.com

Bij een nieuwe huisstijl horen nieuwe visitekaartjes. Naast het ontwerp van visitekaartjes, is papiersoort en afwerking ook erg belangrijk. Na een hoop rond zoeken naar een drukker, kwam ik op de site van Moo. Een drukker gevestigd in Engeland, maar waar bestellen net zo handig als bij een Nederlandse webshop. Moo.com heeft verschillende soorten visitekaartjes. Ik besloot twee verschillende te kiezen: Green Classic Cards en Luxe Cards.

 

Green Classic Cards

De Classic Cards komen in een kartonnen doosje. Wat tegelijk een kaartenhouder is voor je eigen kaartjes en de kaartjes die je zelf verzameld. Ik had bij Green op wat meer structuur in het papier gehoopt. Verder wel super kwaliteit en erg leuk aangeleverd.

Green visitekaartjes Moo

Green visitekaartjes Moo

 

Luxe Cards

De luxe visitekaartjes van Moo.com zijn geweldig! Ontzettende dikke en stevige kaartjes (600 grams), opgebouwd uit drie lagen papier. Hierbij krijg je de mogelijkheid de kleur van het middelste papier te kiezen. Perfect zou het zijn geweest, als je uit alle kleuren kon kiezen, maar helaas is dit beperkt. Zelf heb ik voor een zwarte binnenlaag gekozen, wat net dat beetje extra aan de visitekaartjes geeft.

Ook deze kaartjes werden speciaal aangeleverd. Het is net alsof je een cadeautje krijgt! Een luxe wit doosje met een strik er om heen. Meteen erg handig om deze kaartjes in te bewaren.

de kaartjes komen in een mooi doosje

deluxe cards moo

moo_deluxebusinesscards3

moo_deluxebusinesscards4

 

Variatie in kaartjes

Een leuk extraatje van Moo.com, waar je niets extra’s voor hoeft te betalen, is de mogelijkheid om meerdere designs te gebruiken voor de achterkant van je kaartjes. De voorkant is op elk kaartje hetzelfde, maar voor de achterkant kan je zo veel ontwerpen uploaden als je wilt! Ik heb zelf 3 verschillende achterkantjes gemaakt, in een stijl, maar dus wel afwisselend!

 

Dus… Zou ik Moo aanbevelen?

Ja en nee. Ik ben erg blij met mijn visitekaartjes, met name de Luxe Cards vind ik erg mooi. Lekker verfrissend, totaal anders en je krijgt een leuk pakketje. Kaartjes worden bij Moo.com digitaal gedrukt en offset heeft echt mijn voorkeur. Digitaal drukwerk is helemaal niets mis mee, maar helaas vind ik bij het bij Moo niet van hele hoge kwaliteit. Ik ben blij dat ik een keer echt iets anders heb, maar vindt het ook niet erg om straks weer voor ander papier, andere drukker en andere afwerking te gaan.

 

Comments are closed.