Referenties

Ervaringen

Studio Phunc vindt het belangrijk dat klanten tevreden zijn met de diensten die geleverd worden. Hieronder kan je een aantal beoordelingen lezen.

De plug in die ik gebruikte voor de referenties, is er helaas mee gestopt. Hierdoor is het niet meer mogelijk een referentie op deze pagina achter te laten. Toch een referentie achterlaten? Dit kan via Google.

Ik ben heel blij met het eindresultaat. Lesly luistert goed naar je wensen en dat uit zich in haar werk. Goede prijs, kwaliteitsverhouding. En ze heeft ook oog voor details. Zeer tevreden, ga zo door!
– RijVizier

CV

I’m from France & living in The Netherlands. I have contacted Studio Phunc to design my CV from scratch. The result is amazing, very Professional. I’m very happy. Also, the customer service is great. I would recommend Studio Phunc to anyone for any design matter.
– Tarik

Ontwerp Catalogus & Fotografie

Lesly is zeer professioneel, betrouwbaar, creatief en verstaat haar vak. Het was heel makkelijk om met haar te communiceren over de wensen die ik had en zelf kwam zij ook met creatieve ideeën. Als je een topresultaat wilt en iemand die goed bereikbaar is en met je meedenk… dan raad ik Lesly (StudioPhunc) zeker aan!!!
– Zen Only

Poster

Ik ben erg tevreden over Lesly. Ze heeft een geweldige poster voor ons gemaakt en daarnaast erg goed advies gegeven. Ik kan Lesly van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een ontwerpster met veel passie en enthousiasme.
– Jeroen van Gils

Restyling logo en huisstijl

Lesly heeft met het oude logo in gedachten een mooi nieuw logo gemaakt wat helemaal past bij mijn praktijk. Het drukwerk is ook geheel naar tevredenheid. Ik ben erg te spreken over de professionaliteit en communicatie rondom het creatieproces. Dank je wel Lesly!
– Vivendy

logo/drukwerk/gevelborden

Om een goede kans te pakken voor ons centrum Flow Uden moest er op zeer korte termijn een logo komen. We hadden hier gelukkig wel al een goed idee over. Ondanks de zeer korte termijn heeft Lesly een prachtresultaat neer kunnen zetten waar we nog steeds hartstikke blij mee zijn. Ook het drukwerk en de gevelborden zijn mooi geworden. De samenwerking en betrokkenheid van Lesly was echt heel goed, we zullen voor toekomstige behoefte zeker weer bij Studio Phunc aankloppen!
– Flow Uden

Uitnodigingen

Voor een netwerkevenement zocht ik geschikte uitnodigingen en al vrij snel kwam ik terecht op de website van Studio Phunc. De stijl sprak me aan en na wat overleg over de details en een eerste opzet, had ik in een korte periode mooie uitnodigingen ontvangen. Helemaal naar wens! Naast het mooie resultaat, kon ik tijdens de samenwerking vertrouwen op de fijne en snelle communicatie. Aanrader!
– Media Valley

Geboortekaartjes

Dankzij een uitstekende samenwerking heeft Lesly ons idee omgezet in een prachtig geboortekaartje. Doordat wij in België wonen, gebeurde alle communicatie via mail en dat verliep ontzettend goed. Studio Phunc is een echte aanrader voor al wie een persoonlijk en origineel ontwerp wil.
– Candy

Logo/stickers

Ik heb de samenwerking met Phunc zeer positief ervaren, er is geen verbetering nodig. De dienstverlening is zeer degelijk en het eindresultaat is echt top. Er zijn verschillende revisies mogelijk. Lesly dringt haar voorstel niet op en maakt zeker tijd om mijn opmerkingen te integreren in haar ontwerp. Verder is de levertijd zeer snel, rekening houdend met de complexiteit van de vraag. Ik zou zeker terug komen bij Studio Phunc, want het contact loopt zeer vlot en Lesly is een betrouwbaar persoon. Ze houdt echt rekening met mijn verwachtingen.
– O’PURO

Posters

Lesly weet het telkens weer voor elkaar te krijgen om wat wij haar vertellen nog beter uit te beelden op, in dit geval, de twee posters die ze voor ons heeft ontworpen. Het zijn werkelijk pracht exemplaren geworden die precies aansluiten bij wie wij zijn. Naast een geweldige ontwerpster is ze flexibel en betrouwbaar! Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking.
– MatchandMore opleidingen

Ontwerp huisstijl en website

Studio Phunc heeft voor mij een compleet nieuwe huisstijl ontworpen en daarnaast is ze nog bezig met de website. Ze luistert goed naar wat de ik wil en zet dit om in haar werk. Tot nu toe ben ik enorm tevreden met het resultaat. De website heeft nog even nodig maar daar heb ik ook alle vertrouwen in. Dankjewel Lesly!
– Desiree-Interior

Ontwerp flyer Direct2Go App

Mede door haar creative aanpak, professionele fotografie en enthousiasme hebben wij met de flyer onze doelgroep kunnen bereiken die de app tot een groot succes hebben gemaakt. Zeer goede ervaring! Lesly Bedankt!
– Direct2Go

logo

Goed en betrouwbaar bedrijf Komt afspraken netjes en snel na Helemaal top
– J van vulpen

LOGO voor het goede doel

Stichting Toppie! had de eer om een gratis LOGO te mogen ontvangen van studio Phunc van Lesly Jongens. We zijn super blij met onze mooie en vrolijke LOGO en krijgen veel positieve reacties. We mochten uit meerdere suggesties kiezen, dat was niet nodig, in één keer was het raak en waren we verliefd op ons nieuwe Logo. Bedankt Lesly! En bedankt voor het altijd klaar staan voor eventuele vragen. Kortom een bijzonder en creatief mens :) Bedankt namens het hele team van Toppie! http://www.stichting-toppie.org/
– stichting Toppie!

Posters/website

Mijn ervaringen met Studio Phunc zijn goed!Ik geef aan wat ik ongeveer wil en geef haar de vrijheid om er iets mee te doen.Bij mij gaat het dan om posters voor bandjes en tevens is ze nu bezig met een web-site voor ons en dat gaat allemaal!! Service is ook goed!Lost verbeteringen meteen op en probeert alles zo goed en vlug mogelijk te regelen en dat voor een redelijke prijs!!
– Franscha

Logo voor goed doel

Studio Phunc wilde iets betekenen voor een goed doel. Nadat wij een oproep hadden geplaatst voor een nieuw logo voor onze stichting in Zuid Afrika, kregen wij het fantastische aanbod van Studio Phunc om kosteloos een logo voor ons te ontwerpen. Het resultaat was mooier dan wij ooit hadden durven hopen! GEWELDIG! Helaas hebben wij door omstandigheden het logo nog niet toe kunnen passen maar hopen dit in de nabije toekomst zeker wel te gaan doen. Studio Phunc, bedankt voor dit mooie gebaar en het fantastische resultaat.
– Annekim en Spoon

Website

Na goed overleg via de mail is er een mooie duidelijke site ontstaan.
– Marco van den Hurk Timmerwerken

Logo ontwerp

Wij zijn echt super blij met het ontwerp wat Lesley voor ons bedrijf heeft gemaakt!\r\nHet contact tussen elkaar verloopt altijd heel soepel en ze denkt goed mee als je haar iets vraag.\r\nStudio Phunc is een echte aanrader!!\r\n\r\n\r\nGroetjes Patrick\r\nKH Baits and Tackle\r\nwww.khbaitsandtackle.nl
– KH Baits and TAckle

Ontwerp productlogo.

Lesly is creatief en deskundig. Ze komt haar afspraken na en staat open voor input van de klant.
– Macek Technika b.v.

Ontwerp huisstijl en website

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe huisstijl, het is mooi en past echt bij mijn bedrijf en mijn persoon. Lesly had meerdere ontwerpen gemaakt waar ik uit kon kiezen en voor een hele goede prijs. Ook het drukwerk van de visitekaartjes en briefpapier heeft ze voor me geregeld. Mijn website is aangepast door Lesly met de nieuwe huisstijl en ze heeft ook zelf de foto’s gemaakt bij mij op kantoor om er op te plaatsen. Dus, heel tevreden over de kwaliteit, prijs en klantgerichtheid.
– Administratiekantoor R.G. van der Poel