Over Studio Phunc

visitekaartjes phunc

Hoe het ooit begon

Toen ik in 2011 afstudeerde als Grafisch Ontwerper stond ik te popelen om aan de slag te gaan. Maar helaas moest ik “werkervaring opdoen, zonder werk”. Dus zette ik in  2012 mijn handtekening bij de Kamer van Koophandel.

 

Studio Phunc was geboren!

Met de opdrachten die ik maakte, bouwde ik een portfolio op om dan zo mijn eerste baan te vinden. Ondanks dat ik minder tijd had, bleef Phunc bestaan. Ik vond het ontzettend leuk om op zoek te gaan naar klanten, opdrachten in de wacht te slepen en vooral om mensen blij te maken met een gaaf ontwerp. Ik was zakelijk en doelmatig en deed mijn best om over te komen als een professioneel bureau. Wat zijn vruchten heeft af geworpen, want ik heb een stel ontzettend leuke klanten!


En toen U, JIJ werd

Nu zijn we wat jaren verder en is de zakelijke benadering mij tegen gaan staan. Ik ben namelijk gegroeid en veranderd, maar Studio Phunc is op een nieuw likje verf na, niet mee veranderd. Ik ben een beetje klaar met het u zeggen tegen wild vreemde, het prijsknallen en het verkopen van mijn diensten. Ooit was het voor Phunc nodig, dat ik alles zo zou doen als van mij verwacht werd. Want ik had die opdrachten zo hard nodig!

Wat kan je van mij verwachten?

In ieder geval geen chique kantoor met design meubelen en een veels te duur mantelpakje. Ik ben gewoon… Lesly. Een ontwerpster die elke klant evenveel waardeert, hoe klein of groot de klus ook is. Iemand die met liefde aan jouw ontwerp werkt en eerlijk is in adviezen en prijzen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bellen of mailen mag altijd!

tablet-en-sleutel570x400