27
Sep

Logo J. Dix

Logo voor schilder

27
Sep

Logo NXT

Meerdere logo’s

De holding GroupNXT bezit meerdere bedrijven die hier allemaal aan gelinkt moeten worden. Zo moest in het logo duidelijk zijn dat ze allemaal onder GroupNXT vallen. Ik ontwierp deze logo met NXT als rode draad.

27
Sep

Logo Digital Heroos

27
Sep

Logo Perfect Stay

Een warm nest

Voor de verhuur website van een appartement in Kaapstad ontwierp ik dit logo. Perfect stay staat voor luxe, maar ook voor warmte. Een warm nest om in thuis te komen.

17
Dec

Verzameling posters Machinist III

Nog meer posters voor de Machinist

  • Kerst
  • Halloween
  • In My Tree

Alle posters zijn afgedrukt op A3 formaat

17
Dec

Geboortekaartje Finn

De letters vallen…

… en daar is Finn! In goed overleg en samenspraak zijn ik en de ouders tot dit bijzondere ontwerp gekomen. Een geboortekaartje, helemaal op maat gemaakt.

 

Dankzij een uitstekende samenwerking heeft Lesly ons idee omgezet in een prachtig geboortekaartje. Doordat wij in België wonen, gebeurde alle communicatie via mail en dat verliep ontzettend goed. Studio Phunc is een echte aanrader voor al wie een persoonlijk en origineel ontwerp wil. – Candy

17
Aug

Geboortekaartje Siem

Eenvoud, toch lief!

Niet iedereen houdt van al te veel tierelantijntjes. En dat hoeft ook niet. Zelfs zonder al te veel poespas kan je ook een heel mooi geboortekaartje ontwerpen. Zoals dit geboortekaartje voor Siem!

Dit kaartje is ontworpen in de zelfde stijl als het geboortekaartje van hun eerste kindje.

14
Jul

Visitekaartje Joan vd Hurk

Verstand van bouw, gevoel voor waarde

Ontwerp voor visitekaartje voor bouwkundig adviseur en restaurateur, Joan van den Hurk.

 

Credits voor het logo gaan naar van Orsouw Design. 

14
Jul

Flyer en poster Rockabeluesa

14
Jul

Flyer & schrijfblok Match&More

Informatieve flyer voor HRD opleiding

Al eerder maakte ik voor Match and More een poster over hun DNA en een verkiezingsposter. Nu had ik de opdracht een informatieve flyer te ontwerpen over een opleiding die ze geven. Daarbij moest er ook een passend ontwerp komen voor hun eigen schrijfblokken.

13
Jul

Flyer en poster Muzikuur

Muzikale reis voor kinderen

Muzikuur is een initiatief van de Harmonie in Bassevelde, België. Het leert kinderen kennis maken met muziek op een speelse manier. Ter aankondiging mocht ik zowel flyers en posters ontwerpen voor de Harmonie.

12
Jul

Logo Flow Uden

Platform voor verbinding

Flow Uden biedt, letterlijk en figuurlijk, ruimte voor iedereen die zich bezig wil houden met welzijn en bewustwording, voor lichaam en geest. Je kan er een werkplek huren of workshops geven of volgen. Verbinden en samenwerken staat centraal.

Bij dit concept heb ik een passend logo ontworpen voor Flow Uden.

14
Mar

Poster Match and More

Stem voor een creatief Nederland

Dat Match and More creativiteit in haar genen heeft, lieten ze al zien op hun DNA poster. En ze bewijzen het nu weer door deze ludieke actie te bedenken tijdens de verkiezingen. Een verkiezingsposter, maar dan voor Match and More opleidingen!

 

Lees er meer over de gedachte achter deze actie op de website van Match and More.

9
Feb

Poster Match and More

Poster met DNA

Studio Phunc verwelkomt een nieuwe klant: Match and More opleidingen! Een bedrijf dat creativiteit in haar DNA heeft en dit ook aan de buitenwereld wil laten zien.

Bij de eerste opdracht draait het allemaal om het DNA van Match and More. Ze zijn trots op alles waar ze voor staan en dat mag gezien worden op deze gigantische poster.

9
Dec

Logo + visitekaartje Desiree

Portfolio & visitekaartje in één

Van binnenhuisarchitectuur tot styling en van kleuradvies tot 3D visuals. Deze veelzijdigheid moest terug komen in het ontwerp van het logo, maar ook van de visitekaartjes. Op de achterkant zijn verschillende ontwerpen te zien van Desiree Interior. Visitekaartjes en tegelijk een portfolio! Meer weten over Desiree? Neem eens een kijkje op haar website!

9
Dec

Folder Rooka

9
Dec

Logo Rooka

Gevoel!

Rooka is Medium & Trance Healing therapeut. Ze richt zich onder andere op hoog-sensitieve kinderen en dieren met gedragsproblemen. Ik mocht voor haar praktijk een logo ontwerpen.

Een bijzonder en interessant project, waarin gevoel en energie centraal stonden. Want in dit geval ging het gevoel vóór commercie. Alle traditionele werkwijzen hebben we van tafel geveegd. Het logo is hierdoor echt een uniek beeld geworden.

Ben je benieuwd naar Rooka? Studio Phunc heeft een website voor Rooka gemaakt, neem gerust een kijkje!

7
Apr

Verzameling posters Machinist II

Meer poster voor de Machinist

Omdat ik zo veel posters maak voor Café de Machinist, heb ik weer een verzameling gemaakt. In mijn portfolio zijn nog meer posters te vinden voor de Machinist.

  • Rock a Billy New years Party
  • Blueswheel
  • Kermis: Critical Crossings
  • Koningsdag 2016
  • Rock a Billy Oss Party
  • Rockadile

Alle posters zijn afgedrukt op A3 formaat

7
Apr

Logo Crossnetworks

Verbinden en samenbrengen

CrossNetworks is een zelfstandige en geheel onafhankelijke onderneming die verbindingen tussen verschillende locaties realiseert voor bedrijven en instellingen. Dit moest hun nieuwe visuele identiteit ook uitstralen. Een logo wat het verbinden en samenbrengen van verschillende partijen uitbeeld. 

7
Apr

Geboortekaartje

Er is een klein draakje geboren

De geboorte van je kindje is iets heel bijzonders. En dat mag dan ook op een mooie manier aangekondigd worden. De ouders van Ruben kozen voor een lief, schattig babydraakje op de voorzijde van hun kaartje.