Over Lesly

Lesly Jongens

Even voorstellen!

Mijn naam is Lesly Jongens. Ik woon samen met mijn man en beestenbende in Oss.

Studiekeuze

Als snotneus verkoos ik schilder- en knutselspullen boven poppen. Wat later ontdekte ik het fotograferen. Eerst met een wegwerpcamera, maar na lang sparen met een eenvoudige digitale camera. Ik bewerkte mijn foto’s met een gratis programmaatje, waarin ik later ook posters maakte voor een bar. Ik had werkelijk geen idee wat ik aan het doen was. Totdat iemand me vertelde dat je “voor dit soort dingen” een opleiding kon volgen. Ik zat toen nog op de middelbare school en vond het geweldig dat ik van mijn creativiteit mijn werk kon gaan maken.

Ik ging Grafische Vormgeving studeren aan het Sint Lucas te Boxtel en in 2011 studeerde ik af. Na mijn studie ging ik aan het werk én startte ik Studio Phunc.


Perfecte verdeling

Nu werk ik parttime voor een vaste werkgever en parttime Phunc. Dit is voor mij de perfecte combinatie, omdat zekerheid heb en toch mijn eigenwijze creativiteit de vrije loop kan laten gaan in mijn eigen bedrijf. En een hele week zonder collega’s is ook zo alleen.

 

Wat kan je van mij verwachten?

In ieder geval geen chique kantoor met design meubelen en een veels te duur mantelpakje. Ik ben gewoon… Lesly. Een ontwerpster die elke klant evenveel waardeert, hoe klein of groot de klus ook is. Iemand die met liefde aan jouw ontwerp werkt en eerlijk is in adviezen en prijzen. Ik heb passie voor design!