Logo & huisstijl ontwerpen, restylen of optimaliseren

De eerste indruk

Een goede huisstijl begint met een sterk en herkenbaar logo. Het logo is de basis van het imago van je bedrijf of merk. Deze visuele identiteit staalt alles uit waar jouw merk of bedrijf voor staat en zorgt voor de eerste indruk die mensen van je hebben. En een eerste indruk maak je maar één keer, dus hij moet goed zijn.

Logo

Het ontwerpen van een goed logo is specialistenwerk, wat andere je ook doen laten geloven. Het is meer dan een bedrijfsnaam onder een plaatje plakken. Jouw logo moet de juiste doelgroep aanspreken, duidelijk maken wat je doet, vertrouwen scheppen en een professionele indruk achter laten.

Huisstijl

De bedrijfsnaam, het logo, de kleuren, het lettertype, enzovoort vormen de basis voor de huisstijl. Het is belangrijk dat al deze elementen samenhangend worden doorgevoerd in alle uitingen, zodat er een eenheid ontstaat met een professionele uitstraling. Bij een huisstijl horen onder andere de volgende uitingen: visitekaartjes, briefpapier, afspraak-kaartjes, enveloppen, gevel- en autobelettering, e-mail handtekeningen, digitale facturen en offertes.

Logo en/of huisstijl laten ontwerpen

Bij Phunc ben je niet verplicht om complete pakketten af te nemen, waarvan je de helft misschien niet eens nodig hebt. Je neemt af wat jij wilt. Weet je niet zeker wat je allemaal nodig hebt? Geen probleem, ik informeer je graag. Dus ben jij op zoek bent naar iemand die een krachtig en onderscheidend ontwerp maakt? Die precies aansluit op jouw wensen en het imago van jouw bedrijf of merk? Of heb je misschien nog vragen? Neem dan contact met mij op.

 

Logo vakantiehuisje

Logo en visitekaartjes


 

Logo en/of huistijl restylen

Heb je al een logo en huisstijl? Maar deze is toe aan modernisering? Het restylen van jouw bestaande huisstijl is ook mogelijk bij Studio Phunc. Samen kijken we wat er moet gebeuren om de bestaande huisstijl weer helemaal van deze tijd te maken. Stuur je bestaande huisstijl of link naar de website door en vraag naar de mogelijkheden.

Help! Mijn logo is niet geschikt voor drukwerk

Logo’s worden gemaakt als vector. Hierbij bestaat de afbeelding uit ankerpunten in plaats van pixels, waardoor het beeldmerk zo groot gemaakt kan worden als nodig, zonder dat je ook maar iets van kwaliteit inlevert.

Als jouw logo niet geschikt is voor drukwerk kan dat komen doordat je alleen een logo hebt in pixels. Wanneer het logo is ontworpen door een professional, zou die persoon jouw logo moeten hebben (of ooit opgestuurd moeten hebben) in vector formaat. Als dit niet het geval is, moet het pixel logo worden nagemaakt als vector. Phunc kan je hierbij helpen. Vragen? Stel ze gerust.


Personal branding

Logo’s zijn er heus niet alleen voor bedrijven en merken. Een persoonlijk logo is ook heel goed mogelijk, voor bijvoorbeeld op je CV of LinkedIn profiel, maar ook voor op jouw persoonlijke blog of website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op!