Een bedrijf starten

Als je een bedrijf begint moet je investeren. In tijd, maar ook geld. Helaas wordt er dan vaak bespaard op een huisstijl. Wat heel jammer is, want een professionele huisstijl draagt bij aan een professionele uitstraling. Een zwak logo, in kwaliteit en design, straalt niet veel vertrouwen uit. En zal je ook niet op een positieve manier onderscheiden van jouw concurrenten.

Visitekaartjes Dreeflogies

Logo SimuPro

De eerste indruk

Een goede eerste indruk maken kan je maar één keer! En omdat Studio Phunc er echt in geloofd dat je dit doet met een sterke en professionele huisstijl, help ik je een handje op weg met het starten van jouw bedrijf.

 

Hoe?

Startende ondernemers krijgen korting op het ontwerpen van hun huisstijl. Voor een vast bedrag ontwerp ik het logo voor jouw bedrijf. Je beslist zelf of je hier ook visitekaartjes, briefpapier, enveloppen of digitale facturen bij wilt nemen. Door goede contacten met verschillende drukkerijen is het mogelijk om visitekaartjes voor een klein prijsje te drukken.

 

Waarom korting van Phunc?

Ten eerste omdat ik hoofdpijn krijg van al die verschrikkelijke “knip-en-plak-logo’s”. Ik denk echt dat je jouw start in de markt verbeterd door te starten met een prachtig logo. Dan ben je nóg trotser op jouw bedrijf!

Ten tweede omdat ik denk dat dit een mooie start kan zijn tot een eventuele, langere samenwerkingen. Of omdat ik hoop dat je een van mijn potentiële klanten verteld wie jouw mooie logo heeft gemaakt.


 

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je misschien toch nog vragen? Neem gerust contact met mij op.