de Grafische Studio

Where the magic happens

Welkom in de studio van Phunc! Geen fancy kantoor, want ik werk lekker vanuit huis. Wat voor mij de meest inspirerende werkplek is. Muziek zo hard als ik wil, kat op schoot en creëren maar!

Bekijk de mogelijkheden

Voor wie?

Studio Phunc ontwerpt voor iedereen! Zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland en België. Ik waardeer elke klant evenveel, hoe klein of groot de klus ook is.

Werkwijze

Wat er ook ontworpen moet worden, de eerste stap tot succes is het in kaart brengen van jouw wensen. Tijdens het ontwerpproces hebben we meerdere keren contact, om zo samen naar het perfecte ontwerp toe te werken. Dit kan persoonlijk, per mail of telefoon, net wat jij prettig vind.

Het ontwerpen van een logo is hele andere koek dan het ontwerpen van een trouwkaart. Daarom informeer en adviseer ik je graag aan de hand van jouw opdracht wat we gaan doen, wat de kosten zijn en hoeveel tijd het kost.