De Grafische Studio: 2017 tot nu toe

Update met grafisch werk

Februari zit er al weer bijna op. Er staan al wat krokusjes gezellig te wezen in mijn tuin. Tijd voor een update vanuit de Grafische Studio. Wat is er tot nu toe gebeurd in 2017?

 

Een nieuwe start voor Phunc

Ik ben samen met Studio Phunc als herboren 2017 in gegaan. Terug naar de basis. Terug naar wat ik leuk vind om te doen: mooie dingen creëren! Het commerciële prijssmijten laat ik over aan degene die daar voor in de wieg gelegd zijn. Ik kies voor creativiteit en plezier en dat komt mijn werk ten goede! Benieuwd naar het hele verhaal? Lees hier alles over de veranderingen binnen Studio Phunc.

Nieuwe klant

Match and More opleidingen is de fonkelnieuwe klant van Studio Phunc. Voor de eerste opdracht heb ik een gigantische poster voor ze gemaakt, wat in het teken stond van hun DNA en visie. Een tevreden klant komt terug en zo ook Match and More opleidingen. Het volgende project is ook al weer bijna afgerond en zal binnenkort te bewonderen zijn op deze website.

 

Grafisch werk

De afgelopen twee maanden heb ik erg leuke projecten mogen doen. Twee daarvan zijn hieronder te zien. De rest is binnenkort terug te vinden in het portfolio.

Stickers O'puro

In 2014 heb ik voor het bedrijf O’Puro hun logo ontworpen. Bijna 3 jaar later waren ze me nog echt niet vergeten en mocht ik deze stickers voor ze ontwerpen.

 

Poster koningsdag 2017

Voor café de Machinist heb ik deze gave poster mogen ontwerpen voor Koningsdag. Wil je meer posters zien die ik voor café de Machinist heb gemaakt? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio.

 

Verschillende projecten

Op het moment ben lopen er aardig wat verschillende projecten. Die wanneer ze afgerond zijn uiteraard op de website verschijnen! Ik ben nu onder andere weer aan het experimenteren op het gebied van fotografie. Zo ben ik aan het fotograferen geslagen met een camera van bijna 100 jaar oud en belicht ik fotorolletjes meerdere keren. Benieuwd naar het resultaat? Hou dan vooral mijn website in de gaten en de Studio Phunc Facebook pagina.

Baked Brownies

Geef een reactie